zážitky hanáckého konópka

3 příběhy

22. 11. 2015 13:24
Rubrika: Nezařazené

AUTA V ČR NECHCEME

Každý rok na našich silnicích zemře cca 7 stovek lidí. To už je přeci něco strašného, s tím musíme něco udělat. Viník je nasnadě - auta. Kdyby nebylo aut, nebylo by úmrtí na silnicích a měli bychom v naší zemi o 700 lidí více, vlastně každým rokem by nám tento počet obyvatel zbytečně nechyběl. Tedy: AUTA V ČR NECHCEME! Nechápu proč se navzdory jasným statistikám a číslům stále tyto smrtící nástroje vyrábějí a hlavně, proč si je necháme přivážet ze zahraničí? Proč živíme ekonomiku Německa, Itálie, Španělska, Japonska etc... za něco, co nás zabíjí? Ať si všichni výrobci aut táhnou do svých zemí a nechávají se zabíjet a přejíždět autama na svých silnicích. My v ČR tady auta nechceme! Chci, aby moje děti mohly chodit bezpečně do školy, ať večer nemusím mít strach, že mě nějaký ožrala za volantem skosí. Plošně bych vydal zákaz vydávat řidičáky, auta bych sešrotoval nebo poslal za hranice, ať si je řídí tam a škodovku zrušil. Auta v ČR nechceme. Kdo tvrdí, že škodovka dává práci tisícům lidí, že auta nám zjednodušují transport a že vina není v autech, ale v řidičích, je hloupý naivní sluníčkář a měl by táhnout spolu s vozidly mimo naše území. Tady auta a podobné lidi nechceme. Navíc to říká sám náš vrchní zemský vládce. Sice kořala, čsto holdující své vášni, ale je na správné straně - protiauťácké a taky samurajský řidič motorek, který se na protiautomobilní sešlosti přiřítí rychlostí 130 km/hod, jen aby projevil toliko kýžený afekt vůči autům. Ne, auta v ČR nechceme!

BÝT OPRAVDOVÝM MUŽEM

Jako každý správný jinoch, položil jsem si i já zásadní otázku, jak býti správným mužem v dnešním světě. Vyčíst odpověď z literatury mi přišlo jako hloupost, zde si totiž buď zamindrákováni pánové léčí své nesebevědomí vypsáním toho, jací by chtěli být a nejsou, nebo příliš zasněné ženy popisují svůj idylický protějšek v konturách běžnému smrtelníku nedosažitelných. A tak mi nezbylo než pozorovat muže ve svém okolí a z pozorování vyvodit závěr. A tak jsem se soustředil na 2 aspekty: jednak kterak vypadají a chovají se muži ve většině případů (tedy mainstream) a taky, jaké typy mužů mají úspěch u dam. Výsledky jsem si vyhodnotil a byl jsem značně překvapen. Typický představitel muže v současném světě je častým nositelem naušnic (aspoň malých nasazovacích), takřka každý musí mít nějaký prsten na ruce, rovněž tak musí být horní končetina ověšena zlatým či stříbrným náramkem a hlavní je řetěz kolem krku. Čím masivnější, tím víc muž. Důležitá je rovněž péče o vzhled, natupírované, ulízané vlasy a vyjít ven bez postřiku deodorantem či voňavkou je podobné, jako vyjít nahý. Koníčkem by měla být móda, styl a nové trendy ve vaření. Nakonec jsem rád, že nejsem pravým mužem dle tohoto moderního střihu.

Možná, že teď mnozí očekáváte i popis ideální ženy, žel zde i přes to, že jsem obdařen čtyřmi sestrami, tak svět žen a jejich přemýšlení jest mi záhadou a tak se na tuto tenkou půdu vrhat nebudu, třeba se pokusí některá z dam. jen předpokládám, že klíčová slova budou sport, jak se ostříhat na ježka, tetování a posilovny.

EPITAF

Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses supákem!

Zobrazeno 1142×

Komentáře

Lucullus

Myslím, že srovnávat islamizaci s nehodovostí aut není podle mě moc případné. Tím nechci říct, že by se nemělo pomoci uprchlíkům před válkou. Ale, když člověk "omylem" někoho srazí autem, nebo přijede s cílem úmyslně zavést islám do naší země, tak myslím, že je mezi těmito dvěma pojmy zásadní rozdíl.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková