zážitky hanáckého konópka

Mizerná volební kampaň

26. 11. 2017 9:10
Rubrika: Nezařazené

   V čase mezi volbou poslanců a prezidenta se na scéně objevuje trochu jiný vládce - Kristus Král. A jeho kampaň se od té politické dost odlišuje. Oznamuje, že do Jeho Království se vchází těsnou branou a úzkou stezkou, programem pro jeho stoupence je brát na sebe Jeho kříž a následovat Jej, položit život za své přátele a co se sociálních otázek týká, službou těm nejposlednějším sloužit Jemu samému. A co hůř, nestačí jen jednou za čas pro Něj vhodit papír v obálce a pak nadávat, ale volit Jej opravdu denně s vyhlídkami výše popsanými a ještě Jej milovat více než manželku, rodiče, přátele...

   Nicméně, moc přeji nám všem, abychom Krista Pána za svého Krále s železnou pravidelností opravdu volili a součástí Jeho království se nejen stali, ale zároveň, aby se náš život stal důvěryhodným magnetem pro co nejvíce lidí k přijetí Jeho za Krále, aby ve výsledku Boží Království nemělo nějakých ušmudlaných 99%, ale plnou stovku!

Zobrazeno 2196×

Komentáře

Jenda

Uzasny!!!! diky moc Michale!!!!!!

deFlegmatique

No, je-li král vladařem z Boží vůle, pak jej za vladaře zvolil Bůh. Myslím, že tam vždycky je nějaký prvek volby i když není demokratická.

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková