zážitky hanáckého konópka

Stříhali dohola malého chlapečka...

9. 2. 2014 18:58
Rubrika: Nezařazené

    Písmo svaté nás vede k vystříhání se zlého. Úkol to nesnadný a tak jsem se rozhodl jej splnit alespoň na půl, totiž vystříhati alespoň hlavu. K mé velké radosti již mozek svojí každodenní intelektuální lopotou a šířením své mohutnosti již vytlačil vlasové kořínky ze dvou třetin jejich dávných porostových plantáží. Takže zbývalo ostříhat těch pár chlupů dookola lysých prostor. Zvolená délka byla několik milimetrů. A vlasy pomalu opouštěly svá stanoviště a volně padaly do prostoru. Avšak násada strojku nezvládala vybrati místa kolem uší. A tak přišel čas pro jemnou práci holení bez násady kolem sluchovodů. Žel patrně mladickou nerozvážností nebo chvilkovým zamilováním se do pohledu na vlastní tvář v zrcadle ruka se strojkem sklouza o něco dál do hlavy a bylo nutno změnit plán na dohola všude. A tak se i stalo.

    Po úspěšně skončené operaci devlasizace supátka nastalo okoupání a následné zavítání mezi spolubratry s novou hlavou (a se starým obsahem). Reakce byly soucitné takřka rozpačité. Po dalším pohledu v lépe nasvícené zrcadlo se to ujasnilo. I přes velmi malé osídleníé vlasových prostor hlavy se i tak objevila místa, která vlasy mají, a která byla bohužel strojkem minuta. Takže bylo nutné i tyto ostrovy dostříhat. A tak levou rukou držíc zrcadlo za hlavou, pravou rukou se tam snažíce stříhat bylo dílo dokonáno.

   Závěrem lze říci, že s Boží pomocí se podařilo zachovat pomalu pěstěný vous a že my krásní lidé zůstáváme krásnými i když nám strojky a nůžky létají nekontrolovatelně tam i sem. Hlavně ale, aby se dařilo se vystříhávat toho zlého. To je úkol celoživotní a dorostová doba ostříhaného je kratší než by bylo zdrávo. Do tohoto boje vám přeje a modlí se prostovlasý supánek.

Zobrazeno 2693×

Komentáře

suposlav

Foto bohužel není zato však jsem požádal pana Mišíka zda by ke článku nenahrál soundtrack a on jej nahrál!
http://www.youtube.com/watch?v=B7OPO_Xj90M

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková