zážitky hanáckého konópka

Oplývají vaše ruce ještě nárameníkem ze Žďáru?

13. 11. 2012 20:43
Rubrika: Nezařazené | Štítky: zdar2012

   Tragédie, jakou by nevylíčil ani sám mistr Shakespeare, horor s nebývale smutným koncem, apokalypsa, katastrofa, neštěstí, pohroma, destrukce veškerých snů a idejí...

   Ano, stalo se to. Když jsem dnes při odchodu do práce na své mužné tělo ladným pohybem nahazoval bundu, všiml jsem si po urputném boji s rukávy a hledáním rubní a licní strany této textilie jakéhosi papírku na zemi. Zvednuvše jej a zjistivše co že to je, zastavilo se mi srdce. Do očí se vehnaly slzy tak mokré, že mokřejší už ani být nemohou. Bohudíky se tak stalo v Brně, takže následné povodně způsobené tímto očním výtokem zaplaví tuto osadu postavenou při hlavní odbočce na Vídeň a ne na hlavní město Moravy, morální metropoli celé České republiky, perlu střední Evropy, královnu všech evropských měst, světově unikátní město a kosmicky nedostižné místo k životu Olomouc. Prostě se mi rozpojil nárameník ze Žďáru, dnes v den sv. Anežky, na den přesně 3 měsíce od chvíle, kdy mi jej nějaký mladý člověk omotával kolem levé ruky. Sice už motto na něm bylo totálně nepřečitelné, ale i tak - je to škoda. Zvykli jsme si na sebe.

  Takže, existuje-li ještě pod naší podzimní oblohou bytost, které tato okrasa na ruce drží, tak smekám a sportovně uznávám, že jsem prohrál v soutěži o nejdelší nosení této památky na Žďárské fantastické setkání.

  No nic, jdu se utěšit těstovinami se špenátem, které mi uvaří gastromaster first class, jehož jmenovat nebudu neb pak už byste mě považovali za opravdu nebetyčně samolibého a narcistního.

Zobrazeno 4408×

Komentáře

verbum

nažďáááááááár

verbum

no kamaráde... to mě dojalo zde slzím také...
No ať odpočívá ve svatém pokoji...

Zobrazit 11 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková