zážitky hanáckého konópka

Několik záznamů z marodění

1. 4. 2012 5:26
Rubrika: Nezařazené

Ač se to může zdát nemožným, tak i na mladé, krásné, dobře rostlé a atleticky vybavené tělo občas padne nějaká ta slabost. Dovolím si tedy zaznamenat několik postřehů z tohoto období.

Postihne-li vás nemoc na duchovní rekolekci, stanete se i přes jistou izolaci brzy terčem sociální skupiny "katolické matky". Na jednu stranu je to příjemné a sebevědomí zvyšující, neb se stanete středobodem zájmu opačného pohlaví, na straně druhé je to taky příjemné neb jste obletovaní jak už dlouho ne a na straně třetí to má i jistý háček. Skupina katolické matky totiž předpokládá ve své blízkosti i sociální skupinu "katolická dítka" pro něž se stanete divným pánem s hlavou v ručníku nad kýblem (rozuměj inhalující vodu se solí) nebo zvláštním strejdou se smutnýma očima.

Další postřeh se opět týká faktu že jste na rekolekci, neb vaši radost jistě navýší i fakt, když po jednom z četných probuzení objevíte na svém nočním stolku sáček s ovocem. Příjemné a milé!

Za dalším bodem se již přesuneme do vlastního domova, kde péči přebírá sociální skupina biologická matka. Zde upozorním na fakt, že nejste-li schopni vylézt z postele a vykonat základní lidské potřeby, jako udělat si večeři a zjistit z internetu jak hrál váš milený klub v play off, pak jste opravdu nemocní.

Máte-li rodiče fanoušky Komunity blahoslavenství, pak na vás vyzkouší Tyršovu metodu "v zdravém těle, zdravý duch" a pokusí se napřed vám spravit ducha čekajíc efekt i v reparaci tělesné. Každopádně kombinace poslechu CD s přednáškami z výše zmíněné komunity s poslechem Midnight oil, četbou Josefa Lady a teplotami okolo 38 stupňů vytváří v mysli představy, o nichž se nesnilo ani mnohým fakírům či klientům nejroztodivnějších ústavů.

Archimedův zákon: množství čaje vypitého v rámci ozdravné kůry se přímo úměrně projeví v metrech nachozených na zařízení toaletního typu.

Zajisté dalo by se nalézt hafol dalších aspektů, ale spokojme se pro tentokrát alespoň s těmito několika a věřme že podobnými zkušenostmi procházet bude kdokoliv z nás co možná nejméně!

Zobrazeno 2348×

Komentáře

Nefelé

Zdravím Tě, Michale,
máš moc pěkné datum svých narozenin, 4. 4. 1984 ... to je pastva pro oči :-))
Přeji Ti tedy k Tvým dnešním narozeninám hojnost Boží milosti a ať máš stále tak úžasný smysl pro humor, který zasévá radost všude tam, kde se projeví. Měj se nejlépe, jak jen to jde a ať se Ti daří! :-))))

suposlav

wow, děkuju. Tímto datumem mi Pán Bůh udělal radost, docela dobře se to pamatuje :-) Mohl to sice o 40 let uspíšit, ale to už bych chtěl asi moc (4.4.44) :-) čau

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková